jueves, 17 de marzo de 2011

Nacho explota*: " O això canvia, o ens guanyarà tothom"

*(La gran quantitat de seguidores del barceloní que no s’espantin, la seva integritat física continua intacta. Únicament utilitzem el terme “explotar” com un verb d’atribució de la cita).

Quan el riu sona...aigua porta, i s’estava parlant de certes desavinences dins de l’Aston Birra que avui han quedat al descobert. El seu mediàtic porter Nacho González ha realitzat unes polèmiques declaracions a la revista “Interviú”, poc després d’una de les seves rutinàries sessions fotogràfiques.
El jugador del Guinardó ha garantitzat que “o això canvia, o no guanyarem a ningú” quan se li ha preguntat per les opcions birreres en aquesta Superlliga 2.0 de la FCC. Després d’aquesta sorprenent declaració, ha afegit que la seva relació amb el capità de l’Aston Birra Pau Franch és “la que ha de ser, cordial, som companys d’equip, ens respectem mútuament i prou”.  Ha tractat d’ esquivar totes les preguntes relacionades amb un hipotètic distanciament amb la directiva i alguns jugadors, sobretot arran de la recent incorporació d’un altre porter. Cal recordar que membres de la plantilla com Àlex Morón van reconèixer no entendre les formes del fitxatge de l'ebrenc. Nacho ha garantitzat que la incorporació de Pau Folqué “millora la plantilla i permet que l’equip tingui més opcions” i l’ha qualificat de “porteràs”, però llavors ha deixat caure el que en realitat pensa:
“El que molesta és l’actitud a la defensiva d’alguns, que només pensen en ells mateixos, que si sóc el capità, que si m’assemblo al Piqué... i es creuen que els enemics són dins de l’equip, que volem ser tots capitans. A més, tot això donant un rendiment bastant pobre al camp, amb lesions musculars cada dos per tres” i ha afegit “o som un equip o patirem”.
                                          Pau Franch sempre queixant-se


Llavors se li ha presentat la possibilitat de canviar d’aires, per exemple amb l’actual campió, l’Atl. Che Guevara que ha manifestat  el interès per Nacho al seu bloc.  Però González ha estat rotund i ha manifestat la seva ferma intenció de seguir a la disciplina birrera, perquè a més considera a Joshua Logan (capità dels Chés) un simple “sobradillo que no vale para nada, el bueno en ese equipo es Ruaix, Logan es uno más i en esta Liga se va a demostrar”. No ha tancat la porta a “les Champis” però veu “complicada” l’operació pel pressupost reduït del conjunt negre i ell “no es pensa rebaixar un euro”. Fonts a aquesta publicació han informat de l’interès pel porter birrero d’un altre conjunt de la Lliga i no es descarta la operació, la setmana que ve podem tenir més notícies al respecte.
A més avui s’ha presentat el cartell de la lliga que lluirà per la facultat durant les pròximes setmanes. En ell, es pot veure al birrero Àlex Morón, posant de manera xulesca.

Imatge del cartell de la Lliga (en ordre d’esquerra a dreta): Capità de la Juabentus, Capità de Pelotas Fuera, Àlex Morón, Joshua Logan, Berta Conde (Champis) i el capità de l’Olympique del Sillón.

No hay comentarios:

Publicar un comentario