viernes, 8 de abril de 2011

Grup amb opcions per l’Aston: Juabentus, Emirates Celestes, Champis, Olympique del Sillón, ‘Equipet’ i Equip 02.

La Juabentus del nostre amic Uri Soler, els companys Emirates Celestes, les incombustibles Champis, l’Olympique del Sillón, “l’Equipet” (equip  nou), l’Equip 02 (ha de confirmar la seva participació i posar-se nom) i el nostre Aston Birra F.C són els integrants del grup B de la segona edició de la Superlliga de la Facultat de Ciències de la Comunicació.


Així ho ha determinat el sorteig celebrat aquest migdia en una sala totalment equipada per l’ocasió. Sota una gran expectació s’han conegut els emparellaments de la competició. Àlex Morón i Nacho González han sigut els representats birreros a l’acte, on han assistit entre d’altres el vicedegà de la Facultat, Santiago Tejedor; la màxima encarregada de la organització de la Lliga i jugadores de l’At. Che Guevara, Mireia Sanz; el pichici de la primera edició i pretès per l’Aston Birra, Joshua Logan; el capità dels Emirates Celestes, Abel González, juntament amb més jugadors del seu equip.


Finalment, els equips inscrits a la Lliga són mínim 11 i hi ha la possibilitat de que siguin 13 (Equip 01 i 02). Això demostra l’èxit inqüestionable de la primera edició i que aquesta iniciativa té bona acollida entre l’alumnat. L’Aston Birra vol felicitar als organitzadors per aquest augment de participants a la segona edició.
El grup A el formen els actuals campions l’Atlètic Che Guevara, els actuals finalistes  Pelotas Fuera, el Recre de Juerga i els nouvinguts Vodka Juniors, Yayo Vallecano i Equip 01 (cas similar a l’Equip 02). S’ha de decidir si són 2 o 4 els equips que es classificaran de cada grup. El grup de l’Aston sembla més igualat, però si finalment són 4 els equips classificats, l’altre sembla més assequible.
De totes maneres, l’Aston mirarà de fer-ho el millor possible i segons el porter Nacho González l’objectiu és estar “entre els quatre millors, com a l’edició passada”, encara que reconeix la dificultat perquè hi ha “molta més competència”.
Àlex Morón ha valorat molt positivament jugar contra ‘Les Champis’ perquè segons ell són un equip que demostra uns valors que ningú més aconsegueix, com “la perseverança o l’esperit de superació”.




NORMATIVA D’INTEGRANTS FEMENINS                                                                     
També s’ha parlat de tornar a variar el nombre mínim de noies que han de jugar durant tota l’estona – que a la Lliga passada era d’un i ara es vol canviar a dos. L’Aston Birra considera que s’ha de donar una resposta “ràpida” a aquesta qüestió i que ells ja havien planificat la plantilla amb la nova normativa però que tampoc “ aniran a fotre als que només juguen amb una”, però sí que es doni una resposta per part de l’organització (un % de partits amb dues noies, un % del partit amb dues...).
Tots sembla indicar que dilluns que ve tindrem el calendari i que la Lliga començarà divendres que ve. FORÇA ASTON.

                                              Joshua no jugarà contra l'Aston a la primera fase.


Aston! Hoy hay que ganar! Nunca, dejes de animar. Cuando, te falle la voz, CANTA, CON EL CORAZÓN.

No hay comentarios:

Publicar un comentario