martes, 7 de diciembre de 2010

DEBUT I VICTORIA

El passat divendres 3 de desembre va tenir lloc l’esperat debut de l’Aston Birra F.C a la Superlliga de Comunicació. Es notava que era dia de partit a la facultat de Ciències de la Comunicació. La tensió anava creixent dins de la facultat a mesura que les hores anaven passant i el partit s’anava acostant. Minuts abans de l’inici del match entre els “birreros” i les Champiñones la tensió ja era total, diverses topades entre jugadors de tots dos equips pels passadissos de la facultat acabaven d’escalfar el partit. D’aquesta manera tots dos equips es plantaven a les 18.00 sobre la gespa del camp de la vila.

Finalment, el partit començava i amb ell l’aventura “birrera”. Els primers minuts de partit van ser força dolents per part de tots dos equips, l’Aston dominava, però les imprecisions en bona part de les jugades d’atac feien que el marcador no es mogués. Els minuts passaven i la cosa no millorava fins que una jugada individual d’Àlex Morón permetia als “cerveserus” avançar-se al marcador. A partir d’aquell moment el partit va canviar, l’Aston va començar a jugar més tranquil i mica en mica els gols van anar caient. S’arribava al descans amb un 4 a 0 a favor de l’Aston Birra i tot i la claredat del marcador els “birreros” continuaven poc satisfets tant amb el joc com amb el marcador.

La segona part va ser ben diferent a la primera. L’Aston Birra, sabedor de la necessitat de marcar els màxims gols possibles, va sortir molt endollat i no va para d’atacar fins que l’àrbitre va xiular l’acabament del partit. Així s’arribava al final amb la contundent victòria de l’equip “cerveseru”, 11 a 0. Cal destacar el bon partit en defensa de les Champiñones, així com el seu porter, que va aturar una infinitat de xuts i per tant va evitar que el resultat hagués sigut encara més escandalós. Per part de l’Aston, destacar la gran professionalitat dels vuit jugadors que van disputar el partit, així com el bon partit del mitja punta Àlex Morón, autor de quatre gols, i del punta Iván Garcia, autor de quatre gols més. Esmentar també el bon partit de l’incansable capità “birrero”, Pau Franch, autor de dos gols i demostrador d’un gran potencial físic.
En declaracions posteriors el partit el porter Nacho González declarava “espero tenir més feina la setmana que ve, perquè realment avui em podria haver quedat a casa”. Marc Saludes per la seva banda es mostrava satisfet per la victòria alhora que agraïa a les aficionades “cerveseres” el seu recolzament al llarg del partit. Finalment Pau Franch, i ja en roda de premsa, declarava “El partit d’avui ens ha de servir de lliçó. La setmana que ve ens juguem el primer lloc del grup i l’orgull “birrero”, per tant no podem cometre errors infantils com avui”.