jueves, 23 de diciembre de 2010

UN EMOTIU ACTE POSA UN PUNT I SEGUIT A LA LLIGA DE LA FCC

Ahir dimecres va tenir lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona l’acte de clausura de la Superlliga de Futbol de la FCC. Va ser un acte entretingut i d’allò més emotiu, i en el qual el futbol i els valors que representa aquest en la seva essència van ser els autèntics protagonistes. L’expectació que es vivia a una sala absolutament plena abans de començar era molt gran, i val a dir que la cerimònia va superar amb escreix les expectatives generades. Vídeos, imatges i parlaments de les màximes personalitats de la facultat van resumir amb menys d’una hora el que ha estat aquesta I Lliga de Futbol de la FCC. A més la presència dels ex futbolistes Àngel “Pichi” Alonso i Victor Muñoz ha dotat de prestigi a la Lliga. El moment més esperat per tots, però, va arribat al final de l’acte. Els conductors de la cerimònia van anar anunciant els diferents guanyadors i premiats. És així com Joshua Sanchez va pujar a l’escenari per rebre el premi com a “pichichi” de la lliga, les Champiñones van ser ovacionades al rebre el premi a l’esportivitat, el Recreativo de Juerga va estar guardonat amb el premi al millor blog, l’Atlético Che Guevara es va coronar com a guanyador final de la lliga i l’Aston Birra va rebre entre elogis de tothom al premi a la millor afició. D’aquesta manera  acabava un acte que estic segur que serà el primer de molts.


Des de l’Aston Birra ens agradaria agrair a tots i cada un dels participants de la lliga per haver-la fet possible, per haver-nos brindat l’oportunitat de participar en una iniciativa com aquesta. Em de dir que el projecte birrero va començar del no res, d’un rampell de quatre estudiants de primer de periodisme que amb el seu entusiasme i les seves ganes van aconseguir que aquest petit projecte anés creixent i es convertís en el que ara és. Van aconseguir transmetre aquestes ganes a un conjunt de gent que junts van començar a crear aquest sentiment birrero que a dia d’avui es pot respirar per la facultat. 

L’Aston Birra i la Lliga en general ens a permès començar a integrar-nos dins de la facultat, a fer-nos un lloc en ella ara que tot just i em aterrat. Ens a permès començar a comunicar-nos amb la resta d’estudiants i de professors, que bàsicament és del que es tracta, i em començat a descobrir un món nou. Sincerament acabem aquesta primera lliga molt sorpresos i alhora agraïts. No esperàvem ni tampoc imaginàvem que aquesta iniciativa ens permetria aconseguir el que em aconseguit. En aquesta lliga em vist per sobre de tot companyerisme, esforç, sacrifici, il·lusió i tants altres valors que ens demostren que el futbol és molt més que la realitat que ens fan creure, i és això per sobre de tot el que ens fa estar contents i orgullosos. 

Per tant, no puc acabar sense tornar a donar les gràcies a tothom qui ha fet possible que la nostre lliga deixi de ser un somni i sigui ja, a dia d’avui, una realitat. Sobretot m’agradaria esmentar i donar les gràcies a l’Atlético Che Guevara, en especial al seu capità Joshua, al seu president Santi i a la seva entrenadora Mireia, que han fet que tot hagi sigut molt més fàcil. També m’agradaria anomenar a les incansables Champiñones i per suposat a tota l’afició i equip birrero del qual estic tant orgullós de ser-ne el capità.

2 comentarios:

  1. Los Celestes hemos pensado en ir haciendo partidos amistosos para preparar la II Liga. ¿Os hace uno?

    ResponderEliminar
  2. sergio!! hablamoss para hacer un amisotoss tio ;)

    ResponderEliminar